BOOK EN BOX

Om os

BUKBOX er en del af Alti Erhvervspark

En virksomhed, der udbyder et samlet omdrejningspunkt for etablerede virksomheder og iværksættere inden for kontor, boks- og lagerudlejning, produktion, catering, logistik, samt hobby.

Vi har domicil i det tidligere Svendborg Konservesfabrik / Vinkompagni. Fabriksbygningerne blev i 2017 købt af virksomheden I/S Rødeledsvej, og sammen med Property manager Peer Ishøj Eriksen, styrer ejerkredsen, som består af Hans Chr. Bukkehave, Lars Ejvind Hjorth Simonsen og HS Holding, den daglige administration og drift af Bukbox og Alti Erhvervspark.
SE LEDIGE BOKSE HER

Nemt og enkelt hos BUKBOX

Der er særdeles gode tilkørselsforhold til boksene, personlig adgangskontrol og det hele er videoovervåget. Boksene er opbygget i en del af fabriksbygningerne, og de er tilegnet både private og erhvervslivet. De findes i størrelserne 10 til 70 m2. I de fleste bokse er der ekstra højt til loftet, hvilket gør kubikmeterprisen særdeles fordelagtig.

Alle bokse er frostfrie, de monteret med stålreoler, og så har du mulighed for at placere din trailer eller bil i de større bokse.

Intentionen er at udvikle og stimulere et inspirerende miljø med synergi og erfaringsudveksling på tværs af faggrænser hos lejerne samt tilbyde rammer, fleksible løsninger og faciliteter, der skaber grobund og vækst til gavn for såvel erhvervsvirksomheder som private, så vi opfattes som en troværdig organisation, som leverer en høj faglig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
BOOK EN BOKS HER
Kontaktoplysninger
Peer Ishøj Eriksen - Property Manager
Telefon: +45 20 90 63 23
Email: 
buk@bukbox.dk
Copyright © 2024 Alle Rettigheder forbeholdes.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram